Meitenei drauga esamība ir atkarīga no prasītāja

Kopā ar Valsts policiju un SIA “Velokurjers” pret velo zādzībām

Publicēts: 2.06.10 | Sadaļa: blogs

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvalde sadarbībā ar SIA “Velokurjers” rīko akciju pret velozādzībām, kuras ietvaros ir izdots buklets ar padomiem, kā pasargāt savu velosipēdu no zagļiem, kā arī anketu, ko Tev jāaizpilda un jāsaglabā, lai zādzības gadījumā Tavu velosipēdu varētu vieglāk identificēt.

Rīt, 3. jūnijā, 13:00 Rīgā, Vanšu tilta nobrauktuves centra pusē – Pils laukuma un Torņu ielas krustojumā (pie Latvijas Bankas centrālās ieejas) notiks mediju pārstāvjiem domāts pasākums, kurā tā apmeklētāji tiks informēti par velosipēdu zādzību mazināšanu.

VP Rīgas reģiona policija kopā ar sadarbības partneriem – Velokurjers.lv un Eiropas Riteņbraucēju federāciju informēs par līdz šim kopīgi paveikto velosipēdu zādzību samazināšanā, kā arī informēs par turpmākajām šajā projektā plānotajām aktivitātēm. Pasākumā piedalīsies — Rīgas reģiona pārvaldes priekšnieks Ints Ķuzis, Eiropas Riteņbraucēju federācijas pārstāvis Latvijā Viesturs Silenieks un Velokurjers.lv valdes loceklis Oļegs Stoļarovs-Zariņš.

Padomus pret velozādzībām “Sargā savu velosipēdu” un anketu “Palīdzi sev un policijai” atradīsi šeit: Palīdzi sev un policijai!

Vairāk informācija www.velokurjers.lv un www.bicycle.lv

Viesturs Silenieks