Suns tiek uzskatīts par visuzticīgāko dzīvnieku, taču ne visas kuces ir uzticīgas

Latvijas Valsts uzņēmums AirBaltic turpina slaukt Latvijas valsti

Publicēts: 6.12.11 | Sadaļa: blogs

Laikā, kad AirBaltic vadonis Bertolts Fliks vēl bija pie varas, lai “pārmācītu” valdību, atcēla dažus reisus un kā viens no pirmajiem bija izmaiņas lidojumos uz Briseli. Pamatā Briseles reisu pasažieri ir LR Valsts un pašvaldību darbinieki, kuri piedalās dažādās sanāksmēs. Un loģiski, ka pārsvarā sanāksmes sākas no rīta un beidzās vakarā. Vai arī citos darba dienas darba laikos. Taču AirBaltic Briseles reisi pārsvarā ir laikos, kad cilvēks nevar paspēt uz sanāksmi un tādejādi ir spiests braukt dienu iepriekš, maksāt par naktsmītni, nākamā dienā uz sanāksmēm un tā kā atpakaļ lidojums ir pa dienu un ar reisu, uz kuru nevar paspēt, tad ir spiests palikt vēl vienu nakti un nākamajā dienā atpakaļ. Rezultātā tiek tērētas 3 darba dienas dēļ vienas dienas darīšanām Briselē. Tās ir komandējuma naudas, viesnīcas izmaksas un patērētais laiks, kuru var izmantot darot reālus darbus Latvijā. Interesanti, kādēļ nu jau pilnīgi nacionālā avio kompānija vēl jo projām šādi uzvedas? Protams, ka ir iespēja lidot ar citām avio kompānijām un ar pārsēšanos, bet tas nozīmē, ka Latvija atbalsta nevis savējo, bet citas avio kompānijas.

Lūk AirBaltic lidojumu grafiks uz Briseli:

Pirmdien, Piektdien 6:45 – 8:10 (Diezgan labs laiks, bet jāņem vēl vērā, ka jānokļūst no lidostas lidz pilsētai. vajadzētu kādas 30 min ātrak)

Otrdien, Trešdien, Ceturtdien, Sestdien, Svētdien 11:25 – 13:20 (Nelietderīgs laiks, jo nevar paspēt uz darbiem)

Piektdienās 18:10 – 19:35 (Nelietderīgs laiks, jo kurš ierēdnis piektdienās dodas uz Briseli? Derīgs tikai tūristiem)

No Briseles:

Pirmdien, pietdien 8:45 – 12:05 (Nelietderīgs laiks, jo tiek kavēti darbi Latvijā)

Otrdien, Trešdien, Ceturtdien, Sestdien, Svētdien 14:10 – 17:55 (Nelietderīgs laiks, jo ne Briselē var pastrādāt, ne Rīgā)

Piektdienās 20:10 – 23:30 (labs laiks)

 

Viesturs Silenieks