Pasaulē ir vairāk nekā 1,7 miljonu augu un dzīvnieku sugu. Cilvēks ir tikai viena no sugām. Un tev patiešām liekas, ka tu spēj komandēt 1,7 miljonus?

Piedalies aptaujā par Riteņbraukšanu Latvijā un varbūt Tavs viedoklis palīdzēs Latvijai iegūt ES naudu

Publicēts: 31.01.12 | Sadaļa: blogs



Eiropas Parlaments laiku pa laikam pasūta dažādus pētījumus kā rezultātā rada jaunas inicaiatīvas dažādu programmu uzsākšanai vai a
tbalstīšanai. Viena no lietām, kur Latvija ir iesaistīta, ir projekts EuroVelo, kuru Latvijā koordinē Eiropas Riteņbraucēju federācijas pārstāvis  –  “Latvijas velo informācijas centrs. Par EuroVelo ir tapis pētījums 2009. gadā un top arī šogad. Pētījuma rezultātā tiks izvērtēta nepieciešamība atbalstīt EuroVelo projektu no TEN-T programmas. Jo vairāk viedokļi, jo tiek parādīta lielāka Latvijas riteņbraucēju interese. Aicinu Jūs aizpildīt anketu, kā rezultātā parādīt Latvijas riteņbraucēju interesi un vēlmi apgūt ES naudu velo infrastruktūras uzlabošanai. Pagājušā gada decembrī ar Latvijas Velo informācijas centra atbalstu Eiropas Parlaments jau lēma par EuroVelo ieklaušanu TEN-T atbalsta programmā, taču vēl būs jānosaka prioritātes un atbalstāmie virzieni.

Eiropas Riteņbraucēju federācijas pārstāvis Latvijā,
Viesturs Silenieks
www.silenieks.lv

 

Viesturs Silenieks