Nepatiesi notiesātais iznāk vēl stiprāks

Dāvana Latvijai – septiņās dienās ar divriteņiem apkārt Latvijai

Publicēts: 20.11.12 | Sadaļa: blogs

Latvijas valsts svētku nedēļā – laikā no 11. līdz 18. novembrim – četri pieredzējuši velobraucēji – Krišjānis Jansons-Ratiniks (Velomens), Kaspars Škinčs, Daina Pastare un Kārlis Plakans iecerējuši ar divriteņiem apbraukt apkārt Latvijai pa pierobežas ceļiem, 7 dienās mērojot aptuveni 1500 km.

“Tuvojas Latvijas svētku nedēļa, kas iesāksies 11. novembrī ar Lāčplēša dienas pasākumiem un noslēgsies 18. novembrī ar Latvijas 94. dzimšanas dienas svinībām. Ko latvietis spēj paveikt vienas īsti rudenīgas nedēļas laikā? ……………- vienā nedēļā ar velosipēdiem apbraukt apkārt Latvijai,” savā blogā velomens.lv raksta viens no brauciena dalībniekiem – Krišjānis Ratniks.

“Mēs – domubiedru grupa, kas dara to, kas vislabāk patīk un padodas – braucam ar velosipēdiem. Novembris pavisam noteikti nav labākais mēnesis, lai dotos tālā ceļā, visu dienu minot pedāļus, tomēr mēs centīsimies parādīt to, ka lai nu kas, bet laika apstākļi nav šķērslis braukšanai ar zaļo transportlīdzekli. Nobraukt 220 kilometrus katru dienu nebūs viegli, tomēr mēs ceram uz mūsu pieredzi un izturību, kā arī iedzīvotāju atbalstu, jo ne tikai Austrumu valstis var lepoties ar viesmīlīgiem iedzīvotājiem – tādu pavisam noteikti netrūkst arī mūsu Latvijā”.

Laiks: Latvijas svētku nedēļa 11.-18. novembris. Starts 11.novembrī 16:00 pie Brīvības pieminekļa. Finišs tur pat tieši pēc 7 dienām. Brauciens ar velosipēdiem apkārt Latvijai pa pierobežas ceļiem, aptuveni 1500 km 7 dienās.

Kā šiem braucējiem veicās, kādi gadījumi, negadījumi ceļā? Kā viņi gatavojās šim braucienam, par to arī radio raidījumā.

Savlaicīgi sūti jautājumus uz viesturs[at]velokurjers.lv

Ja Tev ir Iphone, lejuplādē RigaRadio aplikāciju un klausies radio, skaties video tiešraidi  kaut pasaules otrā malā. Ir iespēja arī uzlikt atgādinājumu.

Viesturs Silenieks