Vislabāk ūdens garšu izbauda paģirainie un beduīni

Monvīds Pālens- nenoliedzami zinošākais pasaules velo sporta aktualitāšu komentētājs Latvijā

Publicēts: 24.02.13 | Sadaļa: blogs

 

Ļoti bieži var dzirdēt, lasīt un skatīt medijos par dažnedažādāko sportistu veikumiem Latvijā un pasaulē. Un diežgan bieži var dzirdēttādus vārdus kā – notika tāda un stāda spēle, kurā mūsu spēlētājs izgāja laukumā 2 minūtes un šoreiz bez rezultātiem. Diezgan bezjēdziga ziņa, taču tādas ir tūkstošiem. Rodas jautājums – informācijas trūkums? Sporta žurnālistu “seklums”? Medijam ir sadarbība ar sportista aģentu, kurš regulāri ziņo par katru sava sportista “kustību”? Bet varbūt ir tā, ka ir stereotipi par sporta veidiem, kurus tauta vēlas dzirdēt, kurus nē un riteņbraukšana nav starp tiem? Taču skatoties uz Māra Štromberga sasniegumiem un  publikas ieinteresētības, liekas, ka tā viss nav. Nav arī tā, ka Latvijā nebūtu cilvēku, kuri nezinātu visu par un ap profesionālo ritenbraukšanu Latvijā, gan latviešiem pasaulē, gan vienkārši par to, kas notiek velo pasaulē.

Kā radās iecere publiski komentēt, stāstīt par profesionālo riteņbraukšanas sportu? Kur meklē informāciju? Kur var lasīt Monvīda komentārus, viedokļus? Monvīds Pālēns – Velo pasaules viesis 27. februārī.

Radio raidījums Velo pasaule katru trešdienu no 18:00-19:00 dzirdams Rīga Radio ēterā, FM 94,5 MhZ frekvencē Rīgā un tās apkārtnē. Tiešraidi un atkārtojumus var noklausīties internetā www.rigaradio.lv

Seko līdzi nākamo raidījumu tēmām Twitter: @silenieks un@rigaradio

Ja Tev ir idejas, vēlmes, priekšlikumi, kritika nākamajiem raidījumiem, tad dod ziņu – viesturs[at]silenieks.lv

Par riteņbraukšanas notikumiem Latvijā un pasaulē visplašāk: www.divritenis.lv @divritenis

Viesturs Silenieks