Sūkstīšanās un lūgšana ir neveiksmes cēlonis

Diskusija Velosipēdists satiksmē

Publicēts: 29.04.13 | Sadaļa: blogs

Latvijas Riteņbraucēju apvienība 30.aprīlī rīkos diskusiju “Velosipēdists satiksmē”

 Rīgas Velo nedēļas ietvaros 2013.gada 30.aprīlī plkst. 10:00 Rīgas Valsts 2. ģimnāzijā notiks diskusija  “Velosipēdists satiksmē”. Diskusiju organizē Latvijas Riteņbraucēju apvienība sadarbībā ar Ceļu satiksmes drošības direkciju, Valsts policiju, Policistu velobiedrību, Rīgas domes Satiksmes departamentu, SIA “Velokurjers” un Rīgas Valsts 2. ģimnāziju.

Pasākumā ir paredzēts uzklausīt atbildīgās institūcijas par plānotajām aktivitātēm, prevencijas pasākumiem, iespējamām izmaiņām ceļu satiksmes noteikumos, izdarītajiem secinājumiem no ceļu satiksmes negadījumiem, un diskutēt par problēmām. Diskusijā piedalīsies arī tie Rīgas Valsts 2.ģimnāzijas skolēni, kuri ikdienā pārvietojas ar divriteņiem.

Pēc diskusijas SIA “Velokurjers” pārstāvji demonstrēs uz pie skolas esošajiem velosipēdiem slēdzeņu drošību, ar knaiblēm kniebjot dažādu drošības pakāpju un kvalitātes līmeņu slēdzenes.

Pasākuma dalībnieki uz diskusiju ieradīsies ar divriteņiem, kurus novietos līdz šim labākajā no pie Latvijas skolām izveidotajām velonovietnēm.

Mediju pārstāvji aicināti uz diskusiju, lai pēc tās informētu sabiedrību par šī gada plānotajām aktivitātēm no CSDD, Valsts policijas, Rīgas domes Satiksmes departamenta un citu iesaistīto organizāciju puses.

Vairāk par Rīgas Velo nedēļas pasākumiem mājaslapā www.rigasvelonedela.lv.

Viesturs Silenieks