Katra neizlabotā kļūda kļūst par jaunu standartu

Labākās velosipēdu piekabes bērnu pārvadāšanai (2019.gadā)

Publicēts: 19.08.19 | Sadaļa: blogs

Viens no  bērna pārvadāšanas veidiem ir velosipēda piekabe. Liela daļa piekabju arī vienlaicīgi kalpo kā bērnu ratiņi. Citas ir arī piekabes(ratiņi) skriešanai, braukšanai ar skrituļslidām, vai slēpošanai. Piekabes ir ērtas ar to, ka vairums no tām ir kompakti salokāmas un ieliekamas mašīnas bagāžniekā, liftā, jeb citviet. Piekabe ir arī ērta, jo tajā var sakraut bērnu rotaļļietas, mantas un vēl iepirkumus. Var pat doties vairāku dienu ceļojumos un pietieks vietas arī teltīm, guļammaisiem u.c. lietām. Atšķirībā no bērna sēdeklīša, velo piekabē var ērtāk gulēt, ir aizsargtīkls pret kukaiņiem, plēve pret lietu un drošāka pret uzbrūkošiem suņiem, jeb pasargā, ja sanāk apgāzties, jo piekabēm apkārt ir metāla rāmis un bērns ir piesprādzējams. Ja arī apgāzīsies, tad nekas bērnam nenotiks. Ir arī piekabes diviem bērniem. Respektīvi, piekabe pārsvarā gadījumu, situāciju ir praktiskāka, nekā bērnu sēdeklītis, sevišķi, ja sēdeklītis ir aizmugurē, nevis priekšā pie stūres, uz rāmja. Ja vēlies viedokli par bērnu sēdeklīšiem, tad raksti man FB. Gan kādreiz apkopošu viedokli par visu veidu bērnu pārvadāšanas iespējām un priekšrocībām dažādos apstākļos un situācijās.

1. Hamax Outback

2. Wike Moonlite 

 

3. Schwinn Joyrider

 

4. Thule Chariot Cheetah XT 

 

5. Burley Honey Bee

 

6. Bell Smooth Sailer

 

7. Weehoo iGo 2 

 

8. Schwinn Rascal

 

 

9. Freetown Kick-Drum

 
https://www.freetowngear.com/trailers-list-new

 

10. InStep Sync

 

Ja Tev vēl ir kāds labs zināms, ko neesmu pieminējis, tad padod ziņu. Jo ir vēl daudz dažādi, kuri ir diezgan sliktas kvalitātes, neērti, smagi utml. Tādēļ visus, ko zinu nemaz nepublicēju.

Šajā rakstā nav apkopotas piekabes kravu un suņu pārvadāšanai, kā arī nav kravas velosipēdi bērnu, kravu,  mantu un dzīvnieku pārvadāšanai. Par to citreiz.

Viesturs Silenieks